De armbanden collectie van Grace & Glory

Pandora armbanden juwelier Grace & Glory
Zinzi
Armband Michael Kors

Volg de trend en koop een armband die perfect bij de uitstraling van je uurwerk past! Alle mooie armbanden kan je bekijken en passen in onze winkel!

Orage Silver

Orage Silver juwelen

“Super bediening bij Grace & Glory! Heel vriendelijk en geduldig.” 

Fijne zilveren armbanden van topkwaliteit, hippe rosékleurige armbanden of een stoere stalen armband. Armbanden geven een extra touch aan je arm of pols. Ze maken het geheel eleganter en vormen de perfecte aanvulling op een mooie outfit. Je vindt alle soorten armbanden om je pols te sieren bij de Grace & Glory winkel in het Waasland Shopping Center.

Zilveren armbanden

Het trendy merk Moments maakt super leuke rekarmbandjes met bolletjes maar ook klassiekere esclaves ofwel slavenarmbanden. Ook erg populair zijn hun hippe armbanden met een magneetsluiting. Ga je voor een zilverkleurig of een rosé kleurige armband? Jij kiest! Daarbij zijn ze helemaal niet duur. Voor een beperkt budget kan je je enkele armbandjes aanschaffen. Zo kan je naar hartenlust combineren naar jouw wensen.

Stalen armbanden

Voor de stoerdere types of voor zij die van een minimalistische en strakke stijl houden, zijn er de stalen armbanden van Phebus For Her. Maak je look af met de andere bijpassende stalen juwelen. Of combineer ze met één van onze andere juwelen voor een verfrissende look. Er is meer dan keuze genoeg!