Exclusieve juwelen uit Parijs

Murat werd in 1847 opgericht door Charles Murat. Sindsdien heeft het merk heel wat evoluties, invloeden en generaties doorstaan. Maar de kernwaarden zijn steeds gebleven: ontwerp, productie en prijs/kwaliteit verhouding. Vandaag worden de laatste trends in sieraden tot op de voet opgevolgd. De Murat juwelen zijn vooral in Sterling zilver uitgewerkt.  Voor een nieuwe toets wordt dit zilver bewerkt met een goudkleurige of rosékleurige laag.

Het verrassende karakter van Murat Parijs

Vanaf 1998 zwaait de Franse groep Marcel Robbez Masson de plak bij Murat. Zij vinden het erg belangrijk om de originaliteit van het merk en de bron van het succes  te behouden. Murat heeft ondertussen over heel de wereld een netwerk van winkels en distributeurs.  Murat juwelen zullen keer op keer verrassen met hun pittige ontwerpen.

Hou je van exclusieve juwelen , dan is Murat beslist iets voor jou.  Ontdek ook onze andere hedendaagse trendcollecties.  Misschien is Naiomy Moments of Naiomy Silver iets voor jou.  Hou je meer van speels en modulair : ontdek dan Pandora  in de Grace & Glory shop in het Waasland Shopping Center.