De vrolijke en fijne zilveren juweeltjes van Orage Kids

Je kent vast de volwassen juwelencollectie van het elegante merk Orage. Dankzij het grote succes heeft Orage Silver ook een juwelencollectie speciaal voor kids. De Orage collectie voor de kleinsten onder ons bestaat uit leuke, fijne en zilveren juweeltjes.

Je vindt er heel wat mooie kleurtjes, figuurtjes en vormpjes terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattig lieveheersbeestje of lekkere cupcakes? Of misschien is uw klein meisje wel een prima ballerina en zijn de juweeltjes met pointes een ideaal geschenkje. Geen ballerina? Voor de stoerdere meisjes zijn er sneaker juweeltjes. Er is voor ieder wat wils!

Schitterende juweeltjes voor de kleinsten onder ons

Een sieraad van Orage is het ideale geschenk voor een verjaardag, communie of doop. Orage Kids is ook het merk bij uitstek als u op zoek bent naar een naamplaatje of naamkettinkje.

De Orage Kids juweeltjes bestaan uit gerodineerd 925 sterling zilver.  Elk juweeltje is fijn afgewerkt met aandacht voor detail. Het zijn stuk voor stuk schitterende juweeltjes, van goede kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Word je graag bijgestaan in je keuze? Kom dan gerust langs bij onze Grace & Glory winkel te Sint-Niklaas.