Service

Service met de glimlach

Bij Grace & Glory gaan we niet alleen tot het uiterste om jouw ideale juweel of horloge te vinden. We willen je ook een uitgebreide en vlotte service bieden. Wil je bijvoorbeeld een juweel of uurwerk laten herstellen? Dan doen we dat vlot en professioneel. Ook de batterijtjes van je horloge zijn zo vervangen, die worden in ons vakatelier in het Waasland Shopping Center geplaatst. Bovendien kan je het juweel van je keuze laten graveren. Daar zorgen wij bij Grace & Glory met de glimlach voor, omdat we blij zijn dat jij voor ons kiest!

Hulp bij het kiezen

Het is niet altijd makkelijk om te vinden wat je zoekt in zo’n groot aanbod sieraden en uurwerken. Gelukkig staat er in de winkel altijd iemand klaar om je te helpen. Onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid en kennen de collecties door en door. Ze tonen je welke juwelen en horloges voldoen aan jouw criteria, geven je het nodige stijladvies en helpen je zo je ideale sieraad te vinden! Zit dat ene perfecte stuk er toch niet tussen? Dan kom je toch gewoon op een ander keertje terug. Want ons aanbod wordt voortdurend aangevuld met het nieuwste van het nieuwste!

Een persoonlijk juweel samenstellen

Bij Pandora heb je de vrijheid om zelf je juweel samen te stellen met bijvoorbeeld beads en bedeltjes. Onze medewerksters volgen jaarlijks opleidingen om je te helpen een zo mooi mogelijk, betekenisvol juweel te maken.