Ringen & sieraden laten graveren

Wil je iemand een heel persoonlijk cadeau schenken? Wil je een mooie herinnering voor altijd aan een juweel toevertrouwen? Dan kan je bij Grace & Glory je ringen en juwelen laten graveren. Een armband met een koosnaam, een plaatje met gedicht, een ring met een liefdevolle boodschap. Allemaal zijn het cadeaus die generaties lang meegaan en een emotionele waarde hebben voor wie ze krijgt.

Gewone gravures

Met de machine graveren we heel precies je persoonlijke boodschap in je ring of sieraad. Het is heel gebruikelijk om relatieringen of trouwringen te voorzien van een mooie persoonlijke gravure.  

Ontdek onze relatieringen van Viventy.  Het is een mooie zilvercollectie die zowel ringen met zirkonium als met briljant heeft.  Bij aankoop van 2 ringen zijn de gravures in beide sieraden gratis.

Speciale verzoeken (bepaalde tekening of foto) om te laten graveren kan je steeds navragen via ons contactformulier. Wij bekijken graag wat er mogelijk is.

Diepe handgravures

Juwelen met een afwijkende vorm of andere speciale juwelen graveren onze goudsmeden met de hand. Een handgravure heeft bovendien een langere levensduur dan een gravure met de machine.

 

Heb je een vraag over onze gravures? Bel of mail ons gerust. Of loop meteen even binnen in onze winkel in het Waasland Shopping Center.