Sloten en meer

Heb je een klein defect aan je uurwerk of juweel? Bij Grace & Glory staan we je graag bij met raad en advies.

Vaak kunnen we kleine herstellingen onmiddellijk uitvoeren aan je uurwerk of juweel. Bij juwelen hebben de slotjes het vaak erg te verduren en dan durven die al eens stuk gaan. In de winkel hebben we een standaard assortiment zilveren en vergulde slotjes in alle maten en groottes. We hebben ook de nodige oogjes voorradig om een klein defect snel te verhelpen. Ook de typische parelsloten hebben we in ons assortiment.

De typische vlindersluitingen voor oorbellen kan je ook bij ons vinden, zowel in het zilver als verguld. Als je graag een veiligheidsketting hebt aan je armband, helpen wij je ook met plezier verder.

Na veel ‘wear & tear’ durven de kleine Swarovski steentjes op je uurwerkkast wel eens verdwijnen. Ook dit probleem kunnen we snel oplossen door het plaatsen van de nodige steentjes. Zirkonium in juwelen moet echter bij een diamantzetter geplaatst worden, aangezien dit een gespecialiseerde techniek vereist.

Heeft je uurwerk of juweel een gespecialiseerde aanpak nodig dan worden deze hersteld door onze uurwerkmakers of goudsmeden in onze eigen ateliers.

Heb je nog vragen, kom gerust langs in onze winkel in het Waasland Shopping Center of contacteer ons.