Trouwringen bij juwelier Grace & Glory

Viventy

Op zoek naar die ene speciale ring? Ontdek de Viventy collectie

Viventy
Viventy
Viventy
Viventy
Viventy

Vind de perfecte ringen

Trouwplannen in zicht? De zoektocht naar de perfecte ringen is één van de belangrijkste en leukste stappen. Bij juwelier Grace & Glory vind je de prachtige trouwringen en relatieringen van Viventy. Kom ze passen in onze winkel in het Waasland Shopping Center. Heb je gekozen welke ringen het worden? Dan leveren we je de ringen vaak al na één week!

Bij Viventy geniet je van een gratis gravure bij aankoop van twee ringen .  

Trendy en betaalbare trouwringen

Bij Grace & Glory vind je een uitgebreid gamma aan trouwringen van Viventy. Viventy is een levendige en erg moderne collectie van hoogwaardige zilverjuwelen. Telkens opnieuw brengt Viventy unieke ontwerpen die volledig zijn afgestemd op de laatste modetrends. Bovendien zijn deze ringen erg betaalbaar. De ringen hebben verschillende lijnen, ofwel worden de ringen afgewerkt met een zirkonium, mag het wat meer zijn dan kan dit ook met briljant.

Omdat een trouwring of relatiering iets erg speciaals is, maken wij graag tijd voor al je vragen. Contacteer ons of kom gerust langs. Ons ervaren personeel helpt je met veel plezier verder. Je vindt de Grace & Glory winkel in het Waasland Shopping Center te Sint-Niklaas.