Vind je juwelier in het Waasland Shopping Center

Welkom in onze winkel

De winkel van juwelier Grace & Glory is gelegen in Waasland Shopping. Je bent er altijd welkom om te komen snuisteren in onze uitgebreide collectie juwelen en horloges van topmerken. Heb je een vraag? Dan staat ons team paraat!

Openingsuren

Onze winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en dit telkens van 10u tot 20u. Op vrijdag zijn we zelfs tot 21u open! Bovendien kan u op het Waasland Shopping Center gratis parkeren.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wil je iets passen? Had je graag advies bij het uitzoeken van een cadeau? Heb je iets leuks gezien, maar weet je niet zeker hoe je het moet dragen? Ons verkoopsteam in het Waasland shopping helpt je verder met de glimlach. Zij zijn goed opgeleid en op de hoogte van alle trends, zodat ze jou advies op maat kunnen geven.

Dienst na verkoop

Bij juwelier Grace & Glory hechten we veel belang aan een goede service. Wil je een juweel of uurwerk laten aanpassen of herstellen? Dan zetten we onze uurwerkmakers en goudsmeden voor jou aan het werk. Wil je een gepersonaliseerd geschenk? Dan kunnen we jouw juweel laten graveren. Wil je een geschenk een extra persoonlijke waarde geven? Dan kan je jouw juweel laten graveren.

Lees meer over onze service.

Heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.